Wees goed voor het milieu

Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om het milieu een handje te helpen. Bovendien kosten ze weinig moeite en kunnen ze je op lange termijn veel geld besparen! Ga dus vandaag nog aan de slag!

groenestroomGroene energie
Diverse energiemaatschappijen in ons land bieden groene energie aan. Doe je research op het internet en kies welke maatschappij het beste bij jou past. Overstappen op groene stroom is een stap in de juiste richting als je van plan bent om duurzamer te gaan leven.

Auto
Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar probeer om een wat minder vaak de auto te nemen. Als je naar de kapper gaat, of maar een paar boodschapjes hoeft te halen, kun je misschien net zo goed erheen lopen of de fiets pakken. Daarmee bespaar je niet alleen geld, maar je bouwt ook nog eens conditie op!

douchenElektriciteit en water
Natuurlijk is het heerlijk om dagelijks een half uur onder de warme douche te staan, maar het is een enorme hoeveelheid waterverspilling. Een douche van vijf tot tien minuten is veel beter voor het milieu en bovendien droogt het je huid minder uit. Op je elektriciteitsrekening kun je ook veel besparen door de lampen meteen uit te doen op het moment dat je de kamer verlaat en er niemand meer is. Goed voor het milieu en je portemonnee!

 
 

Meer Berichten in Milieu

 
 

Deel dit